таг: Сашо

Директорот на БЈБ Тасевски во посета на полицијата на Република Албанија

0
Директорот на Бирото за јавна безбедност Сашо Тасевски, придружуван од високата делегација на Северна Македонија, денеска беше во посета на албанската...