таг: „RollsRoyce“

Oва е кинеската верзија на „Ролс Ројс“, чини 800.000 евра

0
Кинескиот „Rolls-Royce“ се вика „Hongqi L5“,и чини речиси исто колку и неговиот британски имењак. Првиот модел беше претставен во 2014 година, но...