таг: ресурси

Црна Гора и Бугарија нема да учествуваат на Евровизија 2023. во...

0
По разгледувањето на расположливите ресурси, трошоците и обврските што Јавниот сервис ги очекува наредниов период, донесена е одлука Црна Гора да не учествува...

Планетата Земја од денеска живее на кредит

0
Од денеска човештвото ги потроши сите природни ресурси кои Земјата може да ги произведе за...