таг: распространета

Извештај на Европарламентот: Земји-членки на ЕУ го користеле софтверот „Пегаз“ за...

0
Употребата на шпионскиот софтвер „Пегаз“ очигледно била широко распространета во земјите на ЕУ, се заклучува во извештајот на истражниот комитет на...