таг: Qantas

Најдолгиот комерцијален лет ќе трае 19 часа

0
Австралиската авиокомпанија Qantas објави дека ќе го започне најдолгиот непрекинат комерцијален лет до крајот на 2025 година – од Сиднеј до Лондон за...

„Квантас“ го планира најдолгиот непрекинат лет – од Сиднеј до Лондон

0
Австралиската авиокомпанија „Квантас“ (Qantas) објави дека има намера, до крајот на 2025 година, да го спроведе најдолгиот непрекинат комерцијален лет – од Сиднеј...