таг: претплата

Маск најави претплата за верификација на Твитер

0
Илон Маск информираше дека Твитер ќе започне да нуди претплата која ќе чини 8 долари...

Франција ја укинува задолжителната РТВ претплата

0
Францускиот Уставен совет го одобри укинувањето на задолжителната претплата на РТВ и наметна строги барања...