таг: преклопување

Телефоните на преклоп се враќаат во мода: Новит „Ајфон“ ќе чини...

0
Првиот „Ајфон“ со преклопување на „Епл“ се очекува најрано во 2025 година, но тоа – по преклопливиот „Ајпад“ којшто засега е најавен за...