таг: предупредил

Денеска е петок 13, еве пет интересни факти за „најнесреќниот“ ден

0
Веројатно НЕКОЈ веќе ве предупредил дека петок 13-ти е наводно најнесреќниот од сите денови, а суеверните можеби дури и се плашат дека денес...