таг: портокалите

Зошто портокалите и мандарините се продаваат во црвени мрежи?

0
реклама Дали забележавте дека портокалите речиси секогаш се продаваат во црвени мрежести кеси –...

Портокал – природна заштита од карциноми што ги погаѓаат кожата, градите,...

0
Ако портокалите се често на вашето мени, тогаш сте се погрижиле за природна заштита од карциноми што ги погаѓаат кожата, градите, стомакот, белите...