таг: полнењето

Речиси половина од сопствениците на електрични возила во САД сакаат да...

0
Проблемите со полнењето предизвикуваат речиси половина од сопствениците на електричните возила (ЕВ) во САД да размислуваат да се вратат на автомобилите со погон...

Трик со кујнска крпа: Еве како можете да заштедите енергија додека...

0
Во споредба со полнењето мобилен телефон, правењето кафе во електричен котел или користењето машина за бричење, пеглањето троши многу електрична енергија, повеќе отколку...