таг: „оземпик“

Не го користете „оземпик“ на своја рака за слабеење, предупредуваат д-р...

0
Лекот „оземпик“ да се користи исклучително по препорака на лекар за третман на дијабетес тип 2, а лицата со дијабетес тип 2 кои...