таг: операциските

Се чека обдукцискиот наод за починатата пациентка од Прилеп, салите во...

0
Седми ден се затворени операциските сали во гинеколошкото, хируршкото и ортопедското одделение во прилепската болница. Минатата недела 52-годишна пациентка по интервенција на гинеколошкото...