fbpx

таг: „одел

Нови приказни од светот на „Војна на ѕвездите“

0
Кога Џорџ Лукас „одел од врата на врата“ во холивудските студија за спонзори за неговата идеја за вселенската сага „Војна на ѕвездите“, тој...