таг: обвинителите

Алек Болдвин се соочува со нови обвиненија за убиство на снимателка...

0
реклама Обвинителите во Ново Мексико имаат намера да го однесат случајот на актерот Алек Болдвин...

Ветингот ги „испразни” судовите и обвинителствата во Албанија

0
Во Албанија речиси 70 отсто од судиите и обвинителите досега биле опфатени со процесот на ветинг, односно проверка на нивните квалификации,...