таг: Нефролозите

На Клиниката за нефрологија воведен нов пристап за поставување на катетер...

0
Нефролозите д-р Владимир Пушевски и д-р Игор Николов, изминатава недела во соработка со дигестивните хирурзи д-р Караѓозов и д-р Џамбаз, воведоа нов “он...