таг: недостига

Сите ги сакаат: Ова се добродушни хороскопски знаци кои го прават...

0
ДОБРИНАТА е доблест што им недостига на многу луѓе. На крајот на краиштата, повеќето луѓе се инхерентно себични. Кога има проблем, секогаш ќе...