таг: нечиј

Пет работи кои натпросечно интелигентните луѓе ги прават поинаку

0
Не треба да знаеме нечиј коефициент на интелигенција за да заклучиме дека таа личност е натпросечно интелигентна. Ќе ги препознаеме по пет работи...