fbpx

таг: „надолу“

„Громот не удира само надолу, некогаш е насочен и кон небото“...

0
Громот не удира само „надолу“, понекогаш бесот на облаците е насочен кон небото, а доказ за тоа е ретката атмосферска појава „Биг џет“....