таг: Moskvich

Дали би го купиле?: Oва е новиот Москвич

0
Кросоверот Moskvich беше произведен во автомобилскиот институт Кам.Како што пишува AutoNavigator, копијата на фотографијата најверојатно е наменета за проучување на инженери. Впрочем, КамАЗ...