таг: модернизира

Лојд Остин тврди дека Русија го проширува и модернизира својот нуклеарен...

0
Русија го проширува и модернизира својот нуклеарен арсенал, изјави американскиот секретар за одбрана Лојд Остин. Advertisements ...