таг: ММФ 

ММФ ги следи последиците по финансиската стабилност по колапсот на СВБ

0
Меѓународниот монетарен фонд (ММФ) објави дека ги следи потенцијалните последици за финансиската стабилност...

ММФ и одобри на Украина итен заем од 1,3 милијарди долари

0
Одборот на извршни директори на Меѓународниот монетарен фонд (ММФ)  одобри итен заем од 1,3 милијарди...