таг: Кајман“

Oва Порше е „две во едно“, и кабриолет и купе

0
Порше“ двоецот „Бокстер / Кајман“ од „Серијата 718“ ќе им биде достапен на клиентите од следната година во ново специјално издание „Стајл едишн“....