таг: издвојат

ЕУ со 6 милијарди евра за Западен Балкан, парите условени со...

0
Европскиот Совет и Европарламентот постигнаа договор да се издвојат шест милијарди евра за земјите од Западен Балкан. Еврокомесарот за проширување Оливер...

Учениците носат ранци до 10 килограми: Внимавајте на правилото 10 проценти

0
РОДИТЕЛИТЕ треба да издвојат цело богатство за училишна опрема, а на крајот таа буквално паѓа на изнемоштениот грб на децата, чии тела растат...