таг: Индиски

Поранешен индиски пратеник и неговиот брат убиени во живо на телевизија

0
Поранешниот индиски пратеник осуден за киднапирање и неговиот брат се убиени во градот Прајаграџ во...

Индиски министер пиел вода од „чиста“ света река, па бил примен...

0
Индиски политичар кој пиел вода од загадена „света река“ за да докаже дека таа е чиста, наводно, потоа е згрижен в болница. ...