таг: Илеана

Недела дена ја пиела водата од киселите краставички: Открива какви промени...

0
Маратонката Илеана Полс-Бронет често на трките ги гледала колегите кои ја пијат водата од киселите краставички и решила да ја проба и таа...

Недела дена ја пиела водата од киселите краставички, открива какви промени...

0
Маратонката Илеана Полс-Бронет често на трките ги гледала колегите кои ја пијат водата од киселите краставички и решила да ја проба и таа...