fbpx

таг: „God

Ново издание на најпознатата песна против кралицата

0
Антолошката панк-рок „химна“ „God Save The Queen“ на групата „Секс пистолс“, ќе биде преиздадена во бројно-ограничено издание, по повод платинестиот јубилеј на кралицата...