таг: Германскосрпската

Германски компании бараат добавувачи од земјите од Западен Балкан

0
Германско-српската стопанска комора (АХК Србија), претставниците на германската економија во земјите од Западен Балкан (АХК), Стопанската комора на Србија (ПКС), како...