таг: Геомагнетните

Што се геомагнетни бури и како тие ја уништуваат технологијата во...

0
Геомагнетните бури се случуваат кога вселенска „бура“ ќе ја погоди Земјата и ќе стапи во интеракција со неа. Вселенската „бура“ е...