таг: Françaises“

Објавена книга со нови детали за љубовната приказна на Емануел Макрон...

0
Во книгата „Deux Jeunesses Françaises“ објавена кон крајот на јануари годинава, Ерве Алгаларондо се осврна и на контроверзната љубовна приказна помеѓу францускиот...