таг: featured

Бучковски: Ќе најдеме решение со Бугарија – на 8 декември мали...

0
Ден по именувањето за специјален претставник за Бугарија, екс премиерот, Владо Бучковски нема некаква надеж дека би можело да се случи чудо и да...