fbpx

таг: „Фати

Ди Каприо издејствувал комерцијална забрана за свој филм

0
„Волкот од Волстрит“, „Фати ме ако можеш“, „Ромео плус Јулија“, „Дневниците на кошаркарот“ и „Не гледај горе“ – се само дел од богатата...