таг: евентуалната

Нуклеарна војна би предизвикала глобален глад и смрт на милијарди луѓе,...

0
Повеќе од 5 милијарди луѓе би умреле од глад по евентуалната нуклеарна војна меѓу САД и Русија, а дури и ограничен...