таг: euronews

Штрајкови и протести против пензиските реформи во Франција

0
Француските синдикати ги повикаа граѓаните да протестираат денеска против пензиските реформи, бидејќи премиерката...

Борисов: Јас сум најподготвен, ама нема да бидам премиер

0
Звучи нескромно, но нема поподготвен од мене. Не случајно ние сме првата политичка сила. Многу...

Борисов се откажал од пратеничкиот мандат

0
Досегашниот бугарскиот премиер Бојко Борисов објавил денеска дека поднел изјава до Централната изборна комисија, со...