таг: експрес“

ЕСА објави нови фотографии од Марс

0
Орбитерот „Марс експрес“ којшто ѝ припаѓа на Европската вселенска агенција (ЕСА) објави нови фотографии од Марс. Сателитот орбитира околу Марс од...