таг: древната

На кое место треба да ја поставите новогодишната елка во домот?

0
Древната кинеска техника за уредување на просторот, Фенг шуи препорачува за време на новогодишните празници домот да ви биде украсен со боите на...

И кралските пчели добија нов крал

0
Според древната традиција, на кралските пчели треба да им се „соопшти“ дека нивниот претходен монарх починал, а на негово место доаѓа нов. ...