таг: Dartz

Дали би го купиле: Oва е најевтиниот електричен автомобил,чини 20.000 евра

0
Компанијата Dartz од Латвија произведува луксузни, блиндирани и уникатни SUV модели, но неодамна го претстави проектот во сосема нов правец. ...