таг: Читањето

Истражување: Еве зошто е подобро читањето печатени, наместо е-книги

0
Читањето електронски книги, се чини, не е толку делотворно како класичните печатени книги што, на пример, ги позајмуваме од библиотеките, посочува ново истражување...