таг: читање

Софија ќе ги објави имињата на сите граѓани на Македонија кои...

0
Пратениците во бугарското собрание во прво читање едногласно ги изгласаа измените во Законот...

Сурфањето на Интернет и читањето лоши вести му штети на нашето...

0
Експертите веруваат дека прекумерното читање лоши вести може да биде деструктивно за нашето здравје, и физичко и ментално, пишува The Guardian. Не недостасуваат...