таг: борби

Русија продолжува да ја напаѓа украинската енергетска инфраструктура

0
Тешките борби продолжија во источна Украина, а руските сили гаѓаа цивилна и енергетска инфраструктура во...

Прекинот на огнот меѓу Киргистан и Таџикистан воглавно се почитува

0
По интензивните борби вчера, во текот на ноќта ниту Киргистан ниту Таџикистан не пријавија поголеми инциденти, што укажува дека го почитуваат...

Многу загинати во руски напад на железничка станица во Украина

0
Немилосрдните борби продолжуваат во Украина додека руската инвазија влегува во седмиот месец. При...