таг: БИГФУТ

Научниците мислат дека конечно ја решиле мистеријата за Бигфут

0
БИГФУТ, големо, влакнесто суштество кое личи на мајмун, наводно пронајдено на северозападниот дел на Америка, е мистерија која со години ги збунува луѓето...