таг: батлер

Батлерот на кралското семејство изнесе детали за врската на Кејт и...

0
ГРАНТ ХАРОЛД, поранешен батлер на англиското кралско семејство кој седум години работел за кралот Чарлс Трети, откри што се случило на почетокот на...