таг: Антидепресивите

Антидепресивите кај помладата популација предизвикуваат емоционално осиромашување

0
Антидепресивите, кои се’ почесто се користат, особено кај помладата популација, предизвикуваат емоционално осиромашување, покажа студијата која нуди нови сознанија за ефектите на лековите...