таг: “AirCar”

Не е научна фантастика: Полетал автомобилот кој за 2 минути се...

0
“AirCar” е тоа што сме го гледале по филмовите и сме замислувале дека го возиме. Прототипот на летечкиот автомобил летал меѓу меѓународните...