таг: „АјпадОС“

„Нинтендо“ ретро-џојстиците ќе може да се користат и со „Ајфон“, „Ајпад“,...

0
Најновите надградби на „ИОС“, „Ајпад-ОС“, „ТВ-ОС“ и „Мак-ОС“ носат поддршка за осовременетите и модернизирани „Нинтендо“ ретро-џојстици. „Епл“, претходно оваа година, објави повеќе...