таг: 93то

Без тренерки и пижами на доделувањето на Оскарите: Сите номинирани ќе...

0
На 93-то доделување на Оксарите во 2021 година „Zoom“ нема да биде дозволен, објавија продуцентите. За разлика од Еми наградите и доделувањето...