таг: 400000

Бројот на Укаринци кои ја напуштиле земјата се искачи на 400...

0
Речиси 400.000 украински бегалци ги напуштиле своите домови по руската инвазија во четвртокот, објави Високиот комесаријат за бегалци на Обединетите Нации....