таг: 20годипниот

Најголемата интернет ѕвезда одби да го запознае Дрејк: „Не знам кој...

0
Најголемата интернет ѕвезда денес, 20-годипниот Хасбула Магомедов, одби да се сретне со популарниот рапер Дрејк затоа што распоредот наводно му бил презафатен, пренесува...