таг: 2023започна

Стоматолозите бираат претседател: Ќе биде ли изборот демократски или нелегитимен!?

0
Од 05  април 2023,започна изборен процес за  избор  делегати, претседател и работни тела на Стоматолошка комора на Македонија. Од самиот почеток стоматолозите се...