fbpx

таг: ​​го

СЕ НАОЃА НА БАЛКАНОТ: Најдоброто место за живеење по пензионирањето

0
Германското списание „Фокус“ ​​го прогласи Требиње во БиХ за најдобро место на светот за живеење по пензионирањето. „Фокус“ ​​ја направи ранг листата споредувајќи...