таг: Јовановиќ

Беше убав, харизматичен, со плави очи и паметен, атрибути пред кои...

0
НЕНАД ЈОВАНОВИЌ На самиот почеток на документарниот филм „Навални“, главниот инспиратор вели, „Дали е ова приказна за мојот живот или не...

Крадецот ја призна вина за „милионските кражби“ во домовите на Еклстоун...

0
Југослав Јовановиќ (24), од Милано, Италија, призна дека учествувал во кражбата на пари и накит, во вкупна вредност од 26 милиони фунти, од...